Onlangs mocht COBRAS voor één van de grootste Belgische archeologie/restauratiebedrijven, hun bestaande werkplek future proof maken. Dit bedrijf positioneert zich als authentieke werkgever, vindt zijn eigen mensen cruciaal en wil hierin ook investeren. Vandaar de link met ons.

We zijn gestart met een kick-off meeting met het management, gevolgd door een focusgroep met 8 medewerkers van het bedrijf. Daar kwam een nulmeeting uit voort waar wij intern mee aan de slag zijn gegaan.

Het resultaat hiervan is een adviesrapport op kort-midden en lange termijn, opgemaakt volgens ons HEART model. We houden hier rekening met Happy cultuur – Energie gevende werkplekken – Agile leiderschap en organisatie – Redesign the employee jourey – Technologie. Door al deze verschillende stappen te doorlopen, kunnen we een ontwerp op maat gaan creëren. Als we op de blueprint van het ontwerp dan nog eens rekening houden met de juiste materialen – in dit geval, heel veel aardetinten – dan slaan we iedere keer de nagel op de kop. Dit is archeologie en restauratie 2.0!

Daag ons uit!

Klaar om samen de werkplek van de toekomst te ontdekken? Vertel ons jouw ideeën of plannen. We brengen ze helemaal up-to-date en naar een hoger niveau.

Andere projecten