Nieuwbouw met 4 etages | 2019

Een woning mee laten groeien met de eigenaar

  • Woning
  • 377m2
  • 2

Toen de bouwheer een oud huisje op een perceel grond gekocht, werd snel beslist om dit af te breken en er een tijdloze nieuwbouw op te zetten.

De bouwheer – het betreft hier een ouder koppel – wou hun toekomstige woonst voorzien van al het nodige comfort, om later op een gebruiksvriendelijke manier in de woning te kunnen blijven wonen. Een lift doorheen het gebouw was sowieso een must. De leef -en slaapruimtes werden voorzien op verdieping 1 en 2.
Het gelijkvloers heeft eerder een praktische inrichting.

Door met de leef -en slaapruimtes in de hoogte te gaan werd het contact met de straat en het verkeer vermeden en kan er ook veel daglicht in de leefruimtes binnen vallen. De schitterende uitzichten op natuurgebied Bergelen zijn daardoor ook mooi meegenomen. Last but not least werd er voor de klant, die een echte wijnliefhebber is, een magnifieke wijnkelder voorzien. In deze ware eyecatcher kunnen de beste wijnen op een unieke wijze gepresenteerd worden. Zo wordt ieder wijnmoment extra speciaal.

Daag ons uit!

Klaar om samen de werkplek van de toekomst te ontdekken? Vertel ons jouw ideeën of plannen. We brengen ze helemaal up-to-date en naar een hoger niveau.

Andere projecten