Een state of the art modernistische loft

Een uniek ontwerp voor een leegstaande ruimte in een fabriekspand

  • Woning
  • 200 m2
  • 3

In de landingszone van de Oostendse luchthaven staat een fabriekspand, met op de bovenste verdieping, een leegstaande ruimte. Voor die ruimte maakten de designers van COBRAS dit unieke ontwerp. Het typisch industriegebouw werd omgevormd tot een state of the art modernistische loft. Het gevoel en de knipoog naar de vroegere art-deco sfeer zijn onmiskenbaar aanwezig.

De loft oogt ruim en licht dankzij de open ruimtes. Een verscheidenheid aan materialen – donker wortelhout, natuursteen, messing – zorgen voor een unieke aankleding van de ruimte. Details zoals de trolley’s en de verlichting maken het verhaal af. De monumentale trap is de eyecatcher die de 2 split-levels met elkaar verbind.

Door de raampartijen op de linkerkant werd de link met de luchthaven heel bewust gemaakt. Aan de achterkant kan het contrast niet groter zijn. Het polderlandschap en de natuur komen werkelijk binnen en zorgen voor een heel sereen gevoel. Laat jullie verleiden door dit unieke project.

Daag ons uit!

Klaar om samen de werkplek van de toekomst te ontdekken? Vertel ons jouw ideeën of plannen. We brengen ze helemaal up-to-date en naar een hoger niveau.

Andere projecten