Strakke industriebouw gezet in tijdloze materialen

De opdrachtgever had een stuk braakliggende grond gekocht, in de landingszone van de Oostendse luchthaven. Op deze grond werd een strakke industriebouw gezet in tijdloze materialen.

  • Woning

Wat direct opvalt, zijn de mooie, rode natuursteentegeltjes, die het project daardoor een eigen identiteit geeft.

Belangrijk uitgangspunt voor het ontwerp was het binnentrekken van de omliggende omgeving in de woning. Door de grote raampartijen aan de achtergevel slagen we hierin. Het polderlandschap, de natuur en de rust komen op die manier mooi binnen en zorgen voor een heel sereen gevoel. Laat jullie verleiden door dit unieke project.

Want to rock?

Heb je nood aan visie en een inspirerende ruimte? Wij maken het verschil! Maak hier een afspraak.

Andere projecten