Reconversie van een oud, erfgoedwaardig goederenstation

Een tijdloze, strakke stijl in combinatie met mooie materialen

  • woning
  • 110 m2
  • 2

COBRAS mocht conceptueel meedenken voor de reconversie van dit oude, erfgoedwaardige goederenstation.

Conceptueel kozen we voor één centraal volume die alle functies verenigd. De buitenkanten van dit volume zorgen voor een vestiaire/bergwand, een haardwand en een keukenwand. Binnenin zit de badkamer verborgen. De trap naar de verdieping zit tussen het volume en de bestaande gemetste wand. Bovenop het volume was er ruimte voor een dressing en een open slaapkamer.

Op die manier konden we zoveel mogelijk open zone creëren, om het ruimtelijk gevoel in de loft, volledig te optimaliseren. Een tijdloze, strakke stijl in combinatie met mooie materialen zorgen voor een future proof loft, waar met veel goesting in geleefd kan worden.

Een doordacht ontwerp + maximaal behoud van de erfgoedwaardige elementen in combinatie met kwalitatieve materialen zorgen samen voor een prachtig resultaat, namelijk een echte op en top reconversie.

Want to rock?

Heb je nood aan visie en een inspirerende ruimte? Wij maken het verschil! Maak hier een afspraak.

Andere projecten