Maak kennis met COBRAS door middel van een unieke reeks van afleveringen die vertalen waar wij voor staan. Duik mee in de geschiedenis, maak kennis met onze werkwijze en proef van enkele projecten.

Episode 1 – The Arrival

Time flies when your having fun, right? Founder en inspirator Jelle Vandecasteele richtte reeds 2 jaar geleden COBRAS op. Enkele maanden geleden verhuisde het volledige team, inclusief inboedel, naar een iconisch pand in Heule. Een nieuwe omgevind waar het COBRAS team zich kan smijten op een divers aanbod aan projecten aanpakken. Met een team van negen fantastisch gemotiveerde experts in hun eigen vak, werkt COBRAS dagelijks aan het verhaal van vele inspirerende projecten.

Episode 2 – Heritage

In 1905 werd deze erfgoedwaardige textielfabriek gebouwd door de familie Verhoost. Destijds bestond deze fabriek uit vier delen, waarvan het grootste deel dienst deed als een weverij.

Ook een blekerij, ververij en drogerij vonden een plaatsje in het gebouw. In het prille begin werden er bed- badkamer en tafellinnen geproduceerd voor de White Star Line rederij. Je lees het goed, hoogstwaarschijnlijk liggen er dus op de Titanic nog stoffen die in dit gebouw gemaakt werden.

Want to rock?

Heb je nood aan visie en een inspirerende ruimte? Wij maken het verschil! Maak hier een afspraak.