Cobras collectief

De ideale werkplek is zoveel meer dan een combinatie van architectuur en design. Mensen, infrastructuur, technologie, gezondheid, communicatie, … zijn nauw met elkaar verweven. In een toekomstgericht kantoor of bedrijfsgebouw vloeien ze spontaan in elkaar over. Deze facetten zijn niet enkel complementair, ze versterken elkaar. Net zoals de experten van COBRAS. Zo verbeteren we de kwaliteit van werken en leven, voor elke werknemer.

text and media graphic
Afbeelding

Kennis delen, lokaal als internationaal

Kennis delen is iets waardevols waar we bij COBRAS heel hard in geloven, zowel op lokaal als internationaal niveau. Het delen van kennis stelt ons in staat om te groeien en te bloeien, zowel binnen onze lokale gemeenschap als ver daarbuiten. Door kennis te delen, stimuleren we innovatie, bevorderen we samenwerkingen en creëren we een cultuur van voortdurende verbetering. Of het nu gaat om het uitwisselen van expertise met onder collega's of het samenwerken met partners aan de andere kant van de wereld, het delen van kennis brengt ons dichter bij het bereiken van onze gezamenlijke doelen en draagt bij aan een wereldwijde uitwisseling van ideeën en inzichten.

Wij inspireren en worden
geïnspireerd.

Flanders Investment & Trade

FIT is hét aanspreekpunt voor internationaal ondernemen in Vlaanderen. FIT speelt een centrale rol in de internationalisering van de Vlaamse economie en zet zo haar schouders onder de grenzeloze ambities van zowel Vlaamse als internationale ondernemingen.

Belcham

BelCham, de Belgisch-Amerikaanse Kamer van koophandel, is een onafhankelijke vzw met twee kantoren in NYC en San Francisco. Het is de drijvende kracht achter internationale bedrijfsgroei en een centraal toegangspunt voor Belgen in de Verenigde Staten.

Howest Kortrijk

Howest is een innovatieve en ondernemende hogeschool met 30 future proof bachelors en 13 graduaten, waarvan er 12 uniek zijn in Vlaanderen, met heel specifiek de opleiding Built Environment.

Afbeelding

Visionair met een gezonde dosis realiteitszin

Jelle Vandecasteele en Willem Devos, de founders achter COBRAS, combineren innovatie met een pragmatische aanpak. Hun filosofie verenigt gedurfde ideeën met een gezonde dosis praktisch inzicht, zodat projecten zowel in ontwerp als in uitvoering als haalbaar zijn. Met oog voor detail en een streven naar excellentie transformeren ze ruimtes tot dynamische omgevingen die de verwachtingen overtreffen. 

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?