COBRAS moest een tijdje geleden een concept uitdenken rond het nieuwe werken.

Dit voor een vooruitstrevende onderneming hier uit de buurt. Dwz: hoe zal ‘werken’ in de toekomst gebeuren? Dit bedrijf positioneert zich als authentieke werkgever, vindt zijn eigen mensen cruciaal en wil zijn mensen daarom ook betrekken in het complete denkproces. Vandaar de link met ons.

Hoe deden we dit?

Wel, bij ons krijg je meer dan een plan! Wij geloven dat je als onderneming echt nog het verschil kunt maken met het investeren in een inspirerende, motiverende werkruimte. Wij creëren de ideale werkplaats met respect voor zowel de onderneming, de collega’s, de omgeving, als met het individu.

In een eerste fase werden de zones, functies en materialen reeds bepaald. Neem vrijblijvend contact met ons op indien je ook uw werkplek een boost wil geven! Nog meer dan voorheen wordt COBRAS een bruggenbouwer die alle actoren en partijen uit een bouwproject verbindt om samen aan de toekomst te bouwen.

Daag ons uit!

Klaar om samen de werkplek van de toekomst te ontdekken? Vertel ons jouw ideeën of plannen. We brengen ze helemaal up-to-date en naar een hoger niveau.

Andere projecten